Amalan Mandi Pagi Untuk Serikan Wajah

By | September 28, 2016

Biasa dengar tak, ada orang tua-tua cakap, amalan mandi awal pagi ni, boleh membuatkan wajah kita lebih berseri.

Nak serikan wajah dengan cara yang sangat mudah dan simple. Mandi je kot. Tak perlu keluar duit pun.. heehee.. Bukan setakat kulit wajah semakin berseri, bahkan tubuh badan akan langsing gitu.. hehe.. Ala, kalau buat hari-hari pun korang pasti mampu buat kot.. hehee..

Tapikan, kalau hujan lebat di pagi ahad, mesti rasa malas semacam je nak mandi awal pagi, betul tak? hehe.. Sebenarnya, banyak kelebihan mandi awal pagi ni, selain membuatkan badan rasa lebih cergas dan segar. hehe

Nak tahu apa juga kelebihan mandi awal pagi? Meh baca sini. 🙂

 

  • Mandi di waktu pagi(4-5 pagi) mampu melancarkan peredaran darah membuatkan tubuh lebih segar.
  • Air dingin meningkatkan keupayaan sel darah putih dalam tubuh serta meningkatkan sistem pertahanan tubuh melawan virus.
  • Berwuduk di waktu pagi meningkatkan produktivit hormon estrogen
  • Boleh memperbaiki jaringan kulit dan buat kuku lebih sihat dan kuat
  • Air dingin pada waktu pagi mampu menghasilkan ion-ion negatif yang boleh meneutralkan darah dan membantu menyerap oksigen dengan lebih optimal sehingga wajah kelihatan lebih cerah dan berseri.…… (dan saya pernah terbaca juga .. kalo mandi time-time macam ni..boleh tolong pecahkan lemak-lemak yang tak diperlukan…cepat skit slim…tapi kene air sejuklah… kalo dah pasang water heater..tak acilah beb)..

 

Kalau dah nak mandi tu, jangan lupa guna syampu prosante shaklee, yer.. 🙂

prosante

Testimoni 1

 

 

Testimoni 2

 

Testimoni 3

 

Testimoni 4

 

Testimoni 5

 

Testimoni 6

 

 

Selamat mencuba. 🙂

 


PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com (FB Page)

VivixShaklee.ByFatimah (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 79.50 (SM) / RM90.10 (SS). BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 178 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge