Tips Tingkatkan Keghairahan Isteri Yang ‘Dingin’ Untuk Bersama Suami …

By | August 27, 2016

*** Entry ini hanya untuk 18 tahun ke atas.. (^_-)

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua …

Okay, malam ni, saya ingin berkongsi bersama anda, bagaimana hendak menjadikan anda sebagai wanita yang HOT di hadapan suami anda.. Sebab tu, saya panggil supplemen ini adalah supplemen hanya untuk Wanita menjadi HOT.. b

ukannya hot yang hangat tak bertempat tu, tapi hangat hanya untuk lelaki bergelar SUAMI.. Bagi wanita yang nak kahwin tu pun boleh mengambil supplemen ini..   🙂

Supplemen yang boleh “memanaskan” hubungan intim anda dan suami anda adalah seperti,

1. Alfalfa

dan

2. Vitamin E

Kenaper sikit sangat supplemennya??? Pasti ada yang tertanya sebegini kan?hehehee.. Lebih baik sikit daripada kosong, ye tak?? Saya pasti, ramai wanita yang bergelar isteri kat luar sana, lama sudah mencari sesuatu agar dapat memikat hati suami, lebih-lebih lagi di atas ranjang..ye tak?? Sebab tu, saya beritahu pada awal tadi, supplemen ini hanya untuk WANITA YANG BERGELAR ISTERI ATAU BAKAL BERGELAR ISTERI…haaa..gitu..

Pakej ini, sebenarna disyorkan kepada beberapa pelanggan yang telah mengamalkannya, dan apabila mereka kembali untuk memberi respon setelah penggunaannya, hasilnya sangat memberangsangkan.. Yang si suami asyik memuji si isteri je.. Hati isteri maner yang tak kembang, bila di puji suami, ye tak.. Ni bukan pujian kosong..ni pujian yang dalammmm…maknanya…;-)…

Kedua-dua supplemen ini mempunyai fungsi untuk kesihatan dalaman wanita..

1. Alfalfa Compelx 

Kebaikannya:

  • Baik untuk kesihatan dalaman wanita, ia juga berfungsi seperti kacip fatimah, iaitu sebagai PERAPAT. (Saya pasti, ramai isteri yang mengetahui betapa baiknya penggunaan kacip fatimah ini, demi kesejahteraan rumahtangga masing-masing)..
  • Malahan ia juga membantu melancarkan kitaran haid
  • Milk Booster
  • Mengatasi masalah keputihan
  • Mengetatkan vagina
  • Mengurangkan masalah sembelit
  • Mengurangkan masalah alergi
  • dan banyak lagi..

2.Vita-E Complex

Kebaikannya:

  •  Ia merupakan anti-oksida, anti-penuaan, menyokong dan mempercepatkan pembaikpulihan otot & baik untuk jantung.
  • Ia sangat dikenali sebagai “Sex Vitamin“.

Sedikit info, kenapa Vitamin E ini di gelar Sex Vitamin..

” Some like to call vitamin E the “sex vitamin”. It gets this name for a couple of reason. One, Vitamin E has been said to aid in the production of sex hormones, which aids in attraction, desire and mood. Two, it prevents age and disease, which of course indirectly boots the longevity of anyone’s sexual lifestyle. Some women prefer to use Vitamin E as a lubricant during sex to heighten their experience considerably. Always make sure that the Vitamin E will not reduce the effectiveness of a condom, if using one, as latex is prone to disintegrate with certain oil-based lubricants.

** Supplemen tambahan untuk wanita adalah semestinya supplemen paling HOT di Shaklee iaitu Energizing Soy Protein dan hanya untuk wanita yang HOT!!!..ooppss.. (^_-)

* ESP ini juga digunakan untuk menganjalkan kembali payudara yang kendur. Seperti yang kita sedia maklum, payudara tidak mempunyai tulang, sekadar tisu dan otot di dada sahaja. Dengan protein yang baik (ESP), dapat menganjalkan kembali otot-otot di sekitar dada termasuklah otot di bahagian punggung juga.. (^_-)

______________________________________________________________________________

Berikut sedikit testimonial daripada wanita yang turut mengamalkan supplemen ini..credit to genkimomma.blogspot

“Sejujurnya, pertama kali saya consume Shaklee Vita-E adalah selepas menjalani pembedahan “Surgical Incision and Drainage“. Tujuan asalnya ialah untuk pemulihan luka. Walaupun luka masih belum sembuh, saya notice yang saya turut mendapat “side effect” yang lain, tapi bukan negatif ya.. Sangat2 POSITIF!. Alhamdulillah, mula2nya seakan2 tak percaya itu adalah penangan Vita-E. Tapi, bila saya kaji dan terus mengkaji, benarlah itu adalah kesan yang baik daripada Vita-E!. Pengambilan Vitamin E tidak mengganggu penyusuan susu ibu. Apatah lagi, sangat membantu mencantikkan kulit!. Sudah hampir setahun saya mengambilnya untuk tujuan antioksidan & kesihatan kulit dan anak saya masih lagi mendapat khasiat susu ibu..”

Dan lagi testimonial daripada pengguna supplemen ini ..

” Salam semua… saya nak share pengalaman customer saya.. pasal Alfalfa dan ESP…hehehe.. Belom seminggu makan alfalfa dah kena puji tinggi melangit oleh en suami..hehehe..bagi saya tak salahkan sebab untuk kerukunan rumah tangga gak..ahakss..ye laa..sebabkan entry perkongsian cik Ciput Bob tu, ramai berkobar2 ambik alfalfa sebotol terus..nyata tak sia2 katanya..(saya tumpang gembira:)…

dan seorang lagi customer yg ambik ESP (ade ambik lain2 gak), en suami dia puji perubahan pada breast dan punggung..xxx.. tak yah gi cucuk2kan..hehee..tu belom sebulan tu..kalau dah lama, agar2 aper lg perubahan mereka2 yg lain kan.. 🙂

Macam mana semua, belum puas hati lagi..Jom kita kongsi pulak testimonial daripada Pn Iffah pulak.

 Ini pula pendedahan Pn Ifa (nama Fb Ciput Bob), pelanggan Pn Iffah Anuar) mengenai kehabtan Alfalfa dalam kehidupan seorang isteri..

 “Itulah rahsia ifa skrg nih. Perkara yg x pernah ifa fikir n mimpikan pun (pujian dr hubby tentang nikmatnya hubungan suami isteri) mendapat pujian selama ini.. Nak tahu rahsianya….ALFALFA lah.. betul, ifa makan memg niat untuk tambahkan susu ibu, sbnrnya ifa dapat alfalfa ini juga utk eratkan hubungan suami isteri, tp x lah sampai tergerak hati nak niat ke arah itu.

tapi, pujian suami 3 hari lepas benar2 memeranjatkan ifa..x sangka…selama 4 bulan pengambilan supplemen untuk Ibu menyusu (Complete set), sejak dari pantang lagi secara konsisten n disiplin, inilah hasilnya.. pertambahan susu ibu sekaligus memberikan kenikmatan dalam hubungan suami isteri yang menjadi faktor kebahagiaan rumah tangga kami …

Jom..kita ketatkan mana-mana yang longgar tu… (^_-)

 


PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com (FB Page)

VivixShaklee.ByFatimah (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 79.50 (SM) / RM90.10 (SS). BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 62 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge