Apa kata mereka mengenai Performance Drink Shaklee …..

By | August 14, 2016

Jom kita berkenalan dengan Performance Drink Shaklee.. 🙂

performance

Performance Drink Shaklee;

  • merupakan minuman sukan pertama bagi para atlet di Amerika Syarikat. Melalui perkasaan produk Performance dari Shaklee, penerbangan Daedalus telah mencipta rekod sejarah sebagai penerbangan berkuasa manusia yang terjauh iaitu 72 batu dan rekod ini masih bertahan sehingga kini.
  • Performance drink juga telah direka khusus untuk para angkasawan NASA, Amerika Syarikat.
  • Para atlet bertaraf antarabangsa dan pengembara terkemuka memilih Performance sebagai pilihan utama mereka.
  • Ini adalah kerana, minuman ini telah banyak membantu mereka dalam mencipta rekod dunia baik dalam dunia sukan mahupun aktiviti pengembaraan.
  • Ujian klinikal membuktikan rumusan ekslusif OptiCarb yang sudah dipatenkan ini akan meningkatkan tenaga otot sebanyak 6 kali ganda, memberikan tenaga dan memelihara sirkulasi bendalir dalam badan.
  • Berbanding dengan minuman sukan yang lain, Performance mempunyai lebih 67% otot glikogen (sumber tenaga) dan menyediakan tenaga dari 3 jenis karbohidrat dengan segera.

Jadi, apa pendapat anda semua? Patutlah kan, ramai sangat atlet US dapat memecahkan rekod lama-lama dulu.. Agak2 lah kan, kalau lah atlet kita pun ambik minuman ini sebagai salah satu menu mereka, mesti mereka pun dapat menang EMAS..ye tak??? Masa tu, mesti atlet dari negara luar, semua terlopong sebab kagum dengan atlet Malaysia..hehee… beranganlah pulak saya ni… 🙂

Mari kita kongsikan, apa kata mereka yang pernah mengambil minuman Performance Drink ini dalam menu mereka.. Tapi, mereka ni, walaupun bukan atlet atau ahli sukan, mereka tetap menitik beratkan tentang perlunya tenaga dalam aktiviti harian mereka.. Anda pula, bagaimana?? 😉

__________________________________________________________

Zaza (mom of Syaura, baby dia baru 5 mons ++, fully breastfeed)

” Rupanya penat berpuasa masa breastfeed baby adalah lapan kali penat puasa time pregnant ok, saya pun cuak juga before puasa, takut-takut kalau bekalan susu merudum takut letih sangat-sangat ke jadi saya pun membeli performance drink dari Kak Laila.. Saya start minum masa hari kedua yang saya tak puasa tu la sebab saya rasa masa tu saya dehydrate kot tu yang pening-pening mana taknya, lepas berbuka pukul 8 malam terus tidur sampai sahur, memang tak sempat nak minum air banyak2. alhamdulillah sejak itu saya rasa ok, dah tak berapa letih yang penting bertenaga sepanjang hari, boleh meeting sana sini, jalan sana sini tak macam first day puasa, pucat lesi, pening, nak tumbang la.. hoh lembik macam sotong . (Zaza beli Performance Drink hari ke-2 puasa, so memang rasa perbezaannya)

Puan Saadiah (Berniaga dibulan Ramadhan)

” Alhamdulillah, lain rasanya, lebih bertenaga selepas minum Performance Drink. Saya minum waktu sahur & berbuka. Biginilah berniaga. Selalu terdedah tengah panas, Tak lah rasa kering sanggat tekak & kepala pun tak pening.. Alhamdulillah, semua keluarga minum Performance Drink. Saya juga cadangkan pada kawan-kawan”.

Kunaz (mom of Irfan 3 mons – fully breastfeed baby)

Ok, sebelum bulan puasa saya dah try puasa sehari, puasa ganti time awal2 pregnant dulu (morning sickness teruk dowh). Dulu kan jadual pumping saya start kul 7 pagi lepas punch card. Before pam, saya bese minum malt drinks dulu, and after pam minum air masak. So masa 1st time pam masa puasa, abih pam jek saya rasa resah. Resah sebab tak dapat nak minum air. Dah berkali2 decide nak berbuka, dari kul 7 pagi sampai kul 11 pagi, dok sibuk cakap kat ofismate nak berbuka. Pastu Kak Laila introduce performance drink dari Shaklee. Mende alah tue bukan untuk banyakkan susu yer, tapi untuk keep us hydrated (ala2 100 plus) so that kite takdela haus yang melampau atau mati terjelir lepas pam. So 1st 3 days puasa memang mantap abih aah.

Hubby pun kesian gak. Terpaksa puasa 8 hari kat offshore. Penat ok kontraktor wireline puasa kat offshore, kalau client leh tahan lagi, setakat coordinate contractor. Hubby pun minum performance drink hari2 and alhamdulillah penuh jek puasa dia kat offshore tue. 

______________________________________________

Jadi, anda tak nak mencuba jugak ke??? :-)..

 


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com (FB Page)

VivixShaklee.ByFatimah (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 79.50 (SM) / RM90.10 (SS). BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 151 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge