Hangatkan Hubungan Asmara Anda Dan Suami ..

By | August 10, 2016

Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua..

Jika pasangan anda sering mengadu keletihan, sukar tidur malam, rasa lesu, sakit pinggang, hadiahkan Supplemen ini untuk pasangan anda, kerana ia adalah set hadiah yang terbaik untuk pasangan anda kekal lebih sihat dan bertenaga .. ūüėČ

 

Malahan, ia juga sangat bagus untuk kesihatan jantung pasangan anda, di samping¬†BONUS¬†untuk¬†KEINTIMAN & AWET MUDA.. ūüėČ

Kelebihan Vitamin E Complex

vita-e

– Vitamin E juga dikenali sebagai “Vitamin Seks”. Selain itu, ia juga berfungsi untuk :

  • menghaluskan kulit
  • anti-penuaan
  • melancarkan peredaran pembuluh darah
  • membantu pembentukan sel-sel baru (termasuk RNA & DNA) dan lain-lain
  • Ianya juga terkenal mempunyai khasiat untuk meningkatkan kelelakian & menyuburkan organ reproduksi lelaki & wanita. Selain itu, lelaki akan kehilangan selenium melalui air mani. Maka, supplemen selenium yang terdapat didalam Vitamin E Complex cukup untuk membantu hubungan seksual bagi lelaki.

***¬†Info Tambahan¬†:¬†Kebanyakan lelaki yang mengambil¬†Vitamin E, sekurang-kurangnya seminggu sekali akan mempunyai lebih tenaga dan menikmati hubungan suami isteri berbanding yang tidak mengambilnya. Manakala wanita pula yang mengambil sekurang-kurangnya selama tiga bulan, akan membantu meningkatkan “sexual desires” dan menikmati hubungan CINTA dengan lebih baik. Antioksidan yang seimbang dalam¬†Vitamin E¬†bertindak menghalang penghasilan radikal bebas akibat tekanan. Nitrik oksida membantu pelancaran darah di alat sulit lelaki dan membantu ereksi yang lebih baik. Maka¬†Vitamin E¬†memang terbukti membantu lelaki terutama yang mengalami tekanan akibat kerja atau masalah kesihatan. (source: Aula)

Kelebihan GLA Complex

gla complex

– Di amalkan oleh wanita, terutama yang menghadapi masalah haid tidak teratur. Gamma Linolenic Acid (GLA) membantu wanita menghasilkan cecair serviks yang subur dan berkualiti. Ia juga dikenali sebagai “mukus serviks putih telur”.¬†

РCecair serviks jenis ini sangat subur, nipis, berair, cerah & likat, sangat-sangat membantu sperma berenang terus ke uterus, ke Tiub Fallopio dan ke telur (ovum). 

– Tambahan pula, cecair serviks yang sangat subur ini juga akan membantu sperma hidup lebih lama iaitu sehingga 5 hari di dalam Tiub Fallopio, yang mana akan membantu proses persenyawaan walaupun anda tidak melakukan hubungan seksual secara kerap semasa si isteri sedang subur (waktu ovulasi)

Kelebihan Zinc Complex

zinc complex

РBagi kaum lelaki, zink merupakan zat yang sangat penting bagi proses pembentukkan hormon testosterone, membantu mengekalkan jumlah air mani, membantu mengekalkan paras testosterone yang bersesuaian, serta memberikan tenaga untuk sperma agar lebih aktif menuju ke ovum. 

РZink membantu mengekalkan keinginan seksual yang tinggi dan menghasilkan sperma yang sihat. 

– Kekurangan zink bagi lelaki akan mengakibatkan pelbagai masalah seksual termasuk sperma yang abnormal dan penyakit prostat.

– Zink digunakan untuk kesuburan bagi wanita kerana zink akan melindungi sperma dan melawan bakteria dalam vagina.


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI
PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com (FB Page)

VivixShaklee.ByFatimah (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI. 

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 79.50 (SM) / RM90.10 (SS). BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA‚ÄĚ

(Visited 38 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge