Testimoni Vitamin Ibu Hamil Membantu Mengurangkan Morning Sickness Yang Teruk

By | July 16, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua ..

Bila membaca testimonial mereka yang mengambil supplemen shaklee ni, betul-betul membuatkan saya rasa teruja, bukan sebab saya juga sedang berbadan dua, tetapi khasiat daripada pengambilan supplemen Shaklee yang membuatkan saya rasa excited nak berkongsi bersama anda.

Sebab saya tahu, ramai lagi orang kat luar sana, belum pernah lagi mendengar Supplemen Shaklee serta mendapat info tentang kebaikan pengambilannya, sebagai menu tambahan harian anda.

Credit Info : Syasya Syarin

okey ani produk SHAKLEE yang kugunakan masani.. set asas,set A,ostematrix-calcium magnesium,n energizing soy protein-esp utk aku yg mudah ngalih n nada amah njga anak2 sendiri ani.

masa mula2 beli atu aku mcm ragu.. mcm sayang ni f nda bkesan jua.. belian lagi utk 1set n terus ku add on ost n esp.. tapi alhamdulillah jua..

Keberkesanan set ani-dengan izin ALLAH.. kita usaha okey,yang lain tawakal saja.

>>Kurang seminggu sudah ku dpt rasa.. nda mudah ngalih,before ani aku nda berani makan banya pasal aku mudah lalah. f makan banyak, nda banyak pun just kenyang2 catu,aku pyhkan bnafas. p lepas kurang seminggu aku lebih besemangat.

>>pingang nda lagi sakit tp masih ada sengal2 sikit. f ku ada tcramp cepat baiknya.. f sebelum ani 2-3hari jua ada masih bekasnya,macam selahau tulang ah rasanya.beratku makin okey. n yang penting semua okey dah nda pyh jumpa pakar gynae lg.. masa ni aku kna suruh d klinik biasa sudah.

>>baru2 ani aku perasan.. seleraku makin okey.. aku DAPAT SUDAH MAKAN IKAN. b4 ani muntah or pening2 ku tu.

>>n yes.. kulitku makin okey.. walaupun aku nada mnggunakan skin care lengkap.. sebab aku selalu lupa atau nda sempat pakai pelembab malam n pelembab siang pun kdg2 ja.. alhamdulilah makin okey

>>kalau dulu duduk dlm kerita sekejap pun sudah ngalih n sangal brabis.. ani travel jauh pun aku okey sudah..

 >>masa tido n masa utk bangun tido atu hampir tiap hari teatur n senang

________________________________________________________________

Haa itu dia testimoni version Bruneian….. :-)… jika nak baca dalam bahasa yg lebih malaysian faham.. hehe..

 


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI
PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com (FB Page)

VivixShaklee.ByFatimah (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 79.50 (SM) / RM90.10 (SS). BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge