Assalamualaikum dan salam sejahtera semua ….,

Saya pasti, jika anda seorang yang gemar mengambil vitamin yang ada di jual di farmasi, sudah pasti anda sedar, berapa lama baru ia mula menunjukkan kesan. Ada yang memberi kesan yang cepat, tetapi tidak kurang juga yang langsung tak memberi kesan.

Namun, sedarkah anda. Kebanyakkan vitamin yang di jual di farmasi adalah vitamin sintetik dan ia bukanlah vitamin semulajadi. Jadi, anda mungkin dapat melihat kesannya yang lebih cepat.

Jika anda mengambil vitamin semulajadi seperti vitamin Shaklee, jangan terkejut kalau anda nampak kesannya terlalu lambat. Bahkan tidak kurang juga yang rasa putus asa bila mengambil vitamin Shaklee.

Tapi, bak kata pepatah english, “It is better late, than never“. Betul tak? Kenapa saya sarankan anda untuk jangan putus asa jika mengambil vitamin Shaklee, namun hasilnya masih juga tak nampak?

Sebab, vitamin Shaklee adalah vitamin semulajadi. Vitamin semulajadi ni, memang memberi kesan yang agak perlahan, sebab ia membantu membersih badan secara menyeluruh. Lebih-lebih lagi, jika tubuh kita selama ini, terdedah dengan penggunaan produk kimia yang terlalu banyak, tanpa kita sendiri sedari.

Bukan itu sahaja, vitamin Shaklee ni memberi jaminan bahawa ia tidak memberi sebarang kesan sampingan pada tubuh. Sebab itu, jika ada orang yang tiba-tiba berhenti mengambil vitamin Shaklee, tubuh mereka tidak memberi sebarang reaksi alahan sebagai kesan sampingan.

Tetapi, jika di bandingkan anda mengambil produk yang kaya dengan bahan kimia. Jika di ambil, ia membuat kulit cantik. Tetapi, jika anda berhenti, ia akan mula menunjukkan kesan pada kulit, seperti jerawat mula timbul, bahkan ia bukannya sedikit.

woman-taking-vitamin

Saya gembira menerima sms daripada kawan-kawan saya yang consumed vitamin Shaklee. Ada yang memberi testimoni, ada yang mengadu makan vitamin tak beri kesan, ada yang komplen lepas makan vitamin jadi itu dan ini, dan ada juga yang minta pandangan dan tips penyusuan, penjagaan dalam pantang, penjagaan bayi dan sebagaimana.

Saya gembira! Anda tanyalah soalan yang berulang-ulang, dan saya tetap suka sebab anda buat saya rasa dihargai. Anda mencari saya untuk menyelesaikan masalah anda, untuk menggembirakan hati anda yang gundah dek masalah, atau sekadar berkongsi kegembiraan anda.

Saya memang teruja.

Latest, saya terperasan tentang persoalan “berapa lama vitamin Shaklee akan beri kesan kepada saya?”

Ini jawapan saya. Testimoni salah seorang pengguna Shaklee, Ugy.

 

Ugy terima stok Set Penyusuan Shaklee pada 5 Mei yang lepas. Ini soalan Ugy kepada saya selepas seminggu consumed set tersebut.

 

Satu lagi testimoni (terkini) daripada Ummi Hanifah Abd Halim

 

Set penyusuan Shaklee bukanlah ubat-ubatan yang memberi kesan on the spot kepada tubuh kita. Ia mengambil masa untuk memperbaiki kerosakan dalam tubuh kita, flush out segala toksin dan kekotoran sehingga anda mengalami healing crisis, dan akhirnya barulah ia berjaya menjalankan fungsinya kepada tubuh secara sempurna. Bergantung kepada kondisi tubuh anda, samada anda selama ini menjaganya dengan baik atau kurang baik, ketika inilah vitamin Shaklee membantu anda.

Tips ringkas untuk yang belum nampak kesan :

  1. Sabar dan jangan panik

  2. Teruskan pengambilan vitamin seperti yang diberitahu distributor

  3. Pastikan pengambilan air tidak kurang 3 liter sehari supaya vitamin lebih mudah bertindak.

  4. Amalkan juga pemakanan seimbang dan berkhasiat.

  5. Positif dan doa yang berterusan

 


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI
PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com | Amalan Sihat (FB Page)

Amalan.Sihat (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 75 . BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 665 times, 1 visits today)
Dah Lama Makan Vitamin, Tapi Sampai Sekarang Belum Nampak Hasil …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Click To Folllow My Blog

Get the latest posts delivered to your mailbox: