Set Ramadhan Shaklee Bantu Kekal Cergas Sepanjang Ramadhan

By | May 9, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua …

Pejam celik, hanya tinggal sebulan je lagi ramadhan. Cepat je masa berlalu kan..

puasa

Biasanya, pada bulan-bulan terakhir macam ni, ramai wanita yang mengambil kesempatan untuk menggantikan puasa yang di tinggal pada Ramadhan tahun lepas.

Tidak kurang juga, ada yang mengambil peluang untuk berpuasa sunat, bagi melatihkan diri untuk berpuasa menjelang Ramadhan nanti.

Untuk bulan MEI 2016 ini, Shaklee menawarkan SET RAMADHAN khas untuk anda semua. Apa yang istimewanya SET RAMADHAN ni?

SET RAMADHAN SHAKLEE

 

ada 4 produk semuanya dalam satu set ni dan harganya tidaklah mahal pun. Hanya RM398 sahaja. Cuba bahagikan dengan 30 hari? Sehari baru RM13. Apa sangat RM13 kalau satu keluarga boleh minum kan?

Manfaat Set Ramadhan

 

  • PERFORMANCE DRINKS
    Ianya adalah sejenis minuman rasa seperti oren yang lazat. Membantu mengawal bendalir dalam badan supaya badan tidak mudah dehidrat, dan berupaya mengurangkan dahaga di siang hari.
    Mengandungi elektrolit-elektrolit yang akan memberikan lebih tenaga kepada sesiapa yang meminumnya.

 

  • MEAL SHAKE
    Mengandungi 24 vitamin dan mineral lengkap untuk memberikan tenaga yang lebih di siang hari dan mengelakkan kelesuan akibat kekurangan vitamin dalam badan.
    Rasanya yang sangat enak seperti aiskrim memberikan aroma baru pada yang mengamalkannya.

 

  • ENERGIZING SOY PROTEIN
    memberikan rasa kenyang lebih lama semasa berpuasa dengan kandungan protein yang semulajadi tanpa bahan pengawet, perisa dan pewarna yang tidak dibsenarkan. Pastinya sahur yang hebat dengan mengekalkan rasa kenyang yang berpanjangan.

 

  • LECITHIN : bila puasa ni kan kita akan makan macam-macam makanan yang sedap. Lecithin bertindak sebagai pengemulsi minyak. Jadi walaupun makan macam-macam tidaklah kita risau sangat lemak yang akan bertapa dalam badan nanti. Lebih sihat uols.

 

Biasa kita ibu-ibu ni masa tibanya bulan puasa masing-masing akan sibuk dengan menu nak masak sahur dan sebagainya kan. Mudah mudahan dengan adanya set ini bolehlah kita semua jimatkan masa.

Sambil kejut anak-anak boleh shake je minuman dorang. Tak ke mudah tu. Dan bukan shake sebarang, ianya minuman yang bervitamin tau. Berpuasa dengan lebih sihat.

Sesuai juga untuk yang bila sahur je tak selera nak makan. Dengan set ini akan membantu korang tau. Usah nak fikir susah-susah, kita fikir senang je.

Nak dapatkan diskaun lebih lagi dengan pembelian set ni? Cepat wassap fatim tau.


PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com (FB Page)

VivixShaklee.ByFatimah (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 79.50 (SM) / RM90.10 (SS). BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 124 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge