ESP Shaklee Tingkatkan Kesuburan Isteri

By | May 5, 2016

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua …

 

Biasanya, mereka yang mengambil set kesuburan adalah pasangan yang belum ada anak. Tapi, tidak kurang juga mereka yang dah anak sorang, tapi, untuk mendapat anak ke-2 atau ke-3 menjadi terlalu lambat pula nak dapat. Ada juga yang pasangan, anak dah umur 5 tahun pun, masih belum ada anak baru lagi. hehee..

Untuk kesuburan, biasanya pasangan akan mengambil GLA, Alfalfa, Zinc & Vitamin E. Jarang ada pasangan yang memesp terbaikilih untuk mengambil ESP.

 

ESP adalah sumber protein yang terbaik, kerana ia diproses daripada soya non-gmo.

Malahan, ESP juga turut mengandungi 9 asid amino yang perlu, yang tak dapat dihasilkan oleh tubuh badan kita. 

Asid amino ini mesti di ambil dari sumber makanan harian kita.

 

Protein merupakan sumber pembentukan sel. Jadi, untuk membentuk sel bayi, pengambilan protein juga adalah sangat penting, seperti pentingnya asid folik. 🙂

 

Hari ini, saya nak share dengan anda, pengalaman Pn Noor Azlina yang dah mengambil ESP Shaklee.

Salam pengguna Shaklee semua. Saya nak share pengalaman saya sendiri. saya mengamalkan minum ESP lebih kurang setahun sejak kelahiran anak ke-2 saya. memang sejak dari awal saya mempunyai masalah kesuburan. selepas setahun lebih berkahwin baru saya disahkan hamil anak pertama. 5 tahun pula saya menunggu untuk menimang cahaya mata ke 2 saya. setelah mencuba set E, saya terus mengambil ESP sehingga sekarang. Nak dijadikan cerita, walaupun tahu kelebihan ESP ini saya tetap mengabaikan protection sebab saya tahu saya takkan hamil dalam waktu terdekat. Allah Maha Kaya. Selepas period pertama saya (16062012) terus saya tak period. memula check memang -ve. Lepas raya tetiba loya2. check2. fuhhh! +ve la plak. 

yeayyyy!!! saya tak perlu menunggu lama seperti sebelum ini untuk menimang cahaya mata lagi walaupun saya sebenarnya belum bersedia kerana pada asalnya saya mengamalkan produk Shaklee ini adalah untuk penyusuan, Saya kini hamil 4 bulan. Terima kasih ya Allah. “

Seronok kan? Jadi, kalau anda pun ada mengalami masalah kesuburan, lama dah kahwin, tapi masih juga tak de anak. Bila cek kat hospital, kedua-duanya subur kan, jadi tak salah untuk mencuba produk Shaklee. mana tahu rezeki anda datang selepas mengamalkan produk Shaklee.. betul tak? 🙂

 


PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com (FB Page)

VivixShaklee.ByFatimah (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 79.50 (SM) / RM90.10 (SS). BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 174 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge