Tekanan Darah Tinggi Kembali Normal Setelah Mengamalkan Vivix ..

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Ramai yang dah mencuba vivix dan sudah banyak testimoni yang mereka kongsikan.. Kebanyakkan yang mencuba Vivix ni, pasti akan repeat order, sebab mereka percaya dan yakin, yang Vivix boleh membantu dalam penjagaan kesihatan yang lebih baik..

 

 

 

Antara mereka yang pernah mengambil vivix ni, adalah pesakit darah tinggi. Seperti apa yang dikongsikan oleh En Rosli, yang membelikan Vivix untuk isteri tercinta,

 

 

 

 

 

” Saya syorkan kat semua customer supaya ambil vivis bagi yang ada darah tinggi. Berbaloi walaupun mahal. Wife saya ada darah tinggi yang kronik. Sejak consume vivix, Alhamdulillah dia dah tak rasa pening lagi sekarang. Kalau naik tangga pun dah tak mengah macam dulu. Dan dah 2 bulan dia tak ambil ubat doktor specialist. Satu yang agak menggembirakan hati saya bila dia dapat melepaskan pergantungan dari ubat hospital.”

Jadi, kalau pasangan kita ke, ibu bapa kita ke, janganlah nak berkira-kira pula yer.. Berilah mereka yang terbaik. Sebab, bila mereka sihat, anda pun lebih senang. betul tak? heheee..

Jangan pandang ringan masalah darah tinggi ni tau.. Bahaya. sebab antara simptom kencing manis adalah darah tinggi. Jadi, jangan tunggu tangan kena potong atau kaki kena potong, baru nak menyesal..hehee..

Mencegah lebih daripada merawat. Lagipun, ramai yang dah mencuba vivix ni mengakui, kulit mereka lebih lembut, macam kulit zaman remaja.. kan beruntung kalau isteri kita umur 40-an, tapi bila anda sebagai suami pegang tangan isteri, tangan isteri lembut je, sama masa zaman bercinta.. 🙂

 


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI
PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com | Amalan Sihat (FB Page)

Amalan.Sihat (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 75 . BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 74 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Click To Folllow My Blog

Get the latest posts delivered to your mailbox: