Kesihatan Semakin Baik Dan Berat Turun 5 Kg Tanpa Senaman Dengan Vivix

By | April 16, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua ..

Vivix-25yrs-younger

Setiap satu botol, boleh digunakan sehingga 1-2 bulan.. Vivix ni sangat sesuai di ambil oleh warga emas atau orang yang sukar untuk menelan pil.. saya pernah mencuba Vivix, memang sedap dan hasilnya memang terbaikkk..hehee..

Vivix ni banyak sangat kegunaan…tapi yang paling popular adalah sebagai anti-penuaan…hehee.. Orang stroke pun boleh ambil vivix, k.. 

Hari ni, saya nak share testimoni pengguna Vivix FB Page Puan Noranis, khas untuk anda… 🙂

BLOOD PRESSURE / HYPERTENSION (DROPS 16)

Masa medical check up May 2012, blood pressure saya dikira tinggi..ta sepaptotnye ngan usia saya..bacaan 142 over 88..tinggi kan??..patot la saya selalu pening kepala..

kira stage pre-hypertension da tu..pastu doktor tu gertak..”kalo awak tak jaga ni..tinggi skit lg..saya da kene bagi ubat darah tinggi kat awak..” oh tidakkkk..saya ta nak makan pil-pil yang banyak ituuuu..hohoho..

Alhamdulillah Ogos 2012..saya check smula.. 126 over 80 ..saya bersyukur turun..dan masih menjaga supaya mencapai bacaan normal 100-110..

ALLERGIC

Saya ade allergik dari kecik lagi..kulit saya sangat-sangat sensitif..terlalu banyak pantang larangnyeee..makan itu ta bley.. pakai losyen itu ta bley..pakai sabun mandi itu ta bley..

persekitaran kotor pun effect kat kulit saya jugak.. Dengan vivix, kulit saya yang pernah luka tu, elok ajeee..jadi kulit baru..bersyukur sangat..

yesss VIVIX REPAIR CELL!!… yang ini diiringi dengan diet pemakanan yang sangat ketat..

untuk pengetahuan, saya tak makan AYAM BANDAR dan TELUR.. dan makanan yang sewaktu dengannye..dua-dua ni toksin dia sangat kuat sebab mereka di INJECT supaya cepat besar dan bertelur..

ayam kampung, telur kampung takpe..Ya Allah seksanya..kebanyakkan makanan sekarang dimasak dengan telur dan ayam..kadang-kadang sebagai perencah..

HIDUNG BERAIR (MEMANASKAN BADAN)

Saya baru perasan..ini membuktikan Vivix adalah untuk kesihatan menyeluruh hihihi..kalo dulu, saya memang tak tahan sejuk..

disebabkan kipas yang dah set 1 je tu, saya akan terjaga pukul 3 pg sebab hidung berair.. pastu bangun pagi bersin 6-8 kali..

apa lagi kalau aircond..demam terussss hehe.. hidung tak payah nak cakap la..sumbat ngan tisu je..

Sekarang dah TAKDE.. hihihi.. alhamdulillahhh =)

PENURUNAN BERAT BADAN (DROPS 5KG)

yeahhhh..part ni besttt.. susah betul nak trunkan berat ni tanpa EXERCISE..

May 2012 – Ya Rabbi, berat 65kg..dengan keadaan saya yang katekkk ni..152..BMI = 28++..rase berat je badan ni..

Ogos 2012 – Alhamdulillah trun 60kg.. BMI masih tinggi 25++..tanpa EXERCISE.. almaklumla busy hehehehe.. sepatot kene ade sedikit EXERCISE untuk jantung kita.. akan diusahakan kemudian ekekeke =P..

saya jaga makan.. BUKAN TAK MAKAN yer.. sy cuma tukar pemakanan saya..TARGET – By end of this year Dec 2012..

saya target nak capai berat saya 52kg.. BMI = 22++..dan by end of March 2013, set target 47kg.. dengan BMI normal 20++..

Doakan saya..hihihihi..Saya memang tak nak turun secara drastik.. tak elok sebenarnye.. ckup la 1-2kg sebulan..yang penting konsisten..dan kita jaga pengambilan makanan kita..^^   

Semua target ni saya capai dengan SHAKLEE. .dan semestinya dengan izin Allah s.w.t..kita merancang..disusuli dengan usaha dan doa..Sayangi diri sendiri sebelum kita nak disayang oleh orang len..itu adalah rewards untuk DIRI SENDIRI..InshaAllah..demi insan-insan yang saya sangat sayang.. =))


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI
PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com (FB Page)

VivixShaklee.ByFatimah (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 79.50 (SM) / RM90.10 (SS). BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 23 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge