Pada kebiasannya, para pelanggan yang membeli ESP daripada saya adalah kerana ingin memulihkan tenaga agar masalah rasa penat, letih dan kurang bertenaga dapat diatasi. Lebih-lebih lagi bagi ibu yang bekerjaya, memang sangat meminati ESP kerana selepas seharian bekerja mereka perlu pulang ke rumah untuk menguruskan rumahtangga pula. Jadi, kebanyakan para pelanggan yang mengambil ESP Shaklee memberikan feedback yang sangat positif.

Namun begitu, setelah saya menelusuri semua koleksi testimoni tentang ESP Shaklee dalan simpanan saya, sejujurnya saya sangat terkejut kerana saya tidak menjangka rupanya testimonial yang saya simpan dari kajian saya ini menunjukkan ESP adalah produk yang bukan sekadar membantu mengurangkan rasa penat, letih dan tak bertenaga, malah ESP mempunyai pelbagai khasiat yang insha-Allah boleh menyelesaikan masalah anda!

ESP Shaklee Lengkap Dengan Pelbagai Testimoni Yang Tidak Dijangka!

Pelbagai testimoni lengkap yang tidak dijangka oleh kebanyakan dari kita. ESP Shaklee diambil untuk pelbagai tujuan. Saya ingin berkongsi dengan anda semua koleksi testimoni lengkap yang boleh dijadikan panduan untuk anda yang mencari penyelesaian kepada masalah anda selama ini.

1. Membantu mencantikkan kulit & memudarkan parut2 jerawat

Menurut testimoni di bawah, masalah kulit berminyak dan jerawat selesai setelah menggunakan ESP secara konsisten. Parut jerawat juga makin pudar! ESP Shaklee juga boleh dibuat sebagai masker.

 

2. Membantu mengurangkan parut stretch mark

Setelah melahirkan anak, saya juga seperti anda semua, sangat tidak selesa dengan parut stretch mark yang tinggal selepas habis tempoh kehamilan. Sangat disyorkan untuk diambil bersama GLA Complex bagi kesan optimum.

3. Membantu membanyakkan penghasilan susu ibu

Penyusuan susu ibu amat penting bagi ibu yang berazam untuk menyusukan anak sehingga usia 2 tahun selaras dengan syariat. Pengambilan ESP membantu meningkatkan penghasilan susu ibu. Buktikan anda juga mampu seperti ibu hebat yang lain dapat menyusukan anak sehingga usia mencecah 2 tahun!

4. Membantu menurunkan berat badan

Berat badan adalah satu isu yang sering menghantui para wanita khususnya bagi ibu-ibu yang sudah beranak-pinak. Kenaikan berat badan memang membuat kita stress. Pengambilan ESP juga didapati dapat membantu menurunkan berat badan memandangkan apabila kita mengambil ESP Shaklee, tubuh akan sentiasa berasa kenyang dan kita akan dapat mengawal nafsu makan kita.

 5. Membantu Ibu Menyusu/ Ibu Mengandung Kekal Bertenaga Sepanjang Berpuasa

Ibu-ibu yang menyusu dan hamil memang insan hebat atas muka bumi ini. Namun, supplemen juga diperlukan untuk para ibu yang menyusu dan mengandung dapat kekal bertenaga sepanjang berpuasa. Saya juga adalah antara berpuluh-puluh ibu yang menyusu dan hamil yang telah merasa khasiat ESP semasa bulan puasa.

6. Membantu memekatkan susu ibu

ESP Shaklee juga membantu memekatkan susu ibu.

Kesimpulannya, setelah pemerhatian hampir 3 tahun, saya sehingga kini masih lagi mengamalkan pengambilan ESP. Belum pernah ada pelanggan yang mengadu ESP Shaklee tidak mendatangkan kesan kepada mereka, jika mereka mengamalkan pengambilan mengikut jadual pemakanan yang saya tetapkan. Saya sangat suka untuk berkongsi khasiat ESP ini kerana ianya memang memberikan kesan positif kepada saya, kawan-kawan dan para pelanggan saya.

Justeru, bagi ibu-ibu atau kaum wanita yang masih lagi membuat pertimbangan dan review tentang ESP Shaklee ini, anda boleh menghubungi saya sekarang untuk konsultasi premium dengan harga istimewa.

PROMOSI ISTIMEWA ESP SHAKLEE PADA BULAN MAC 2016 INI. HUBUNGI SAYA SEKARANG!

 


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI
PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com | Amalan Sihat (FB Page)

Amalan.Sihat (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 75 . BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 335 times, 1 visits today)
ESP Shaklee Bukan Sekadar Memberi Tenaga Berkekalan Sepanjang Hari
Tagged on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Click To Folllow My Blog

Get the latest posts delivered to your mailbox: