Semakin bertambah tahun, semakin bertambah kemajuan.. Begitu juga dengan corak pemakanan orang sekarang.. Kalau dulu, pernah gak terfikir, kenapa orang dulu-dulu tak delah sakit macam orang yang zaman sekarang kena.

Sakit kencing manis lah, sakit jantunglah.. hehee.. Apa orang tua jawab? ” Orang-orang dulu, tanam sendiri, makan sendiri.. tak delah sampai banyak sangat prosesnya.. Tanam ubi kayu, makan ubi kayu. Cuba tengok orang sekarang. Kalau dihulur ubi kayu rebus dan ayam goreng KFC, sudah ayam goreng tu dulu, yang dia capai”.. hahaa.. bila fikir-fikir, betul jugak kan?

Macam-macam kan kita sekarang ni.. Yang sedap je nak di makannya dulu.. Padahal, yang sedap tu, mudah mengundang penyakit. Yang pahit tu lah penawar..hehee..

Cukuplah untuk cerita pasal makanan dulu. Hari ini, fatim nak berkongsi bersama anda, tentang testimoni Vivix, sirap anti-penuaan yang pelbagai guna ni.. Vivix ni dah ramai peminat, k.. Bagi sesiapa yang ada mengidap kencing manis, atau ada parents yang mengidap kencing manis, baik anda mencuba Vivix. Lebih-lebih lagi, jika anda mengalami luka yang boleh mengundang bahaya.

Kencing manis ni sangat bahaya untuk kesihatan. Semua makanan bergula perlu dijadikan sebagai pantang larang. Tapi, syukurlah, selepas pengamalan Vivix, masalah gula dalam darah mudah naik jika makan benda manis, dah tiada lagi.. Seronok kan?hehehe

 

Testimoni pesakit diabetes yang luka pada kaki. Kebiasaannya, jika pesakit diabetes mengalami luka, adalah sangat sukar untuk luka tersebut kembali sembuh. Namun, selepas beliau mengamalkan vivix shaklee, ternyata ada perubahan yang memberangsangkan. Luka yang nampak agak mengerikan, tapi kini ia semakin sembuh dan kulit mulai bercantum pada bahagian luka. Syukurlah kan.. 🙂

diabetes

 


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI
PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com | Amalan Sihat (FB Page)

Amalan.Sihat (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 75 . BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 108 times, 1 visits today)
TESTIMONI: Kandungan Gula Dalam Darah Pesakit Diabetes Semakin Rendah

One thought on “TESTIMONI: Kandungan Gula Dalam Darah Pesakit Diabetes Semakin Rendah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Click To Folllow My Blog

Get the latest posts delivered to your mailbox: