TESTIMONI: Kesan Jerawat Semakin Pudar, Kulit Semakin Licin Dan Gebu

By | February 4, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.. 🙂

Apa khabar semua jelitawan hari ni.. fatim tahu, semua nak jadi jelitawan. Biarlah tak secantik wajah model-model, tapi, kalau dapat kulit natural beauty, bukankah best.. Betul kan?

Jadi, hari ni, fatim nak share dengan anda semua, tentang perkongsian mereka yang dah mencuba Shaklee Collagen Powder. Best sangat tau. Kalau korang sendiri dah merasai pun, memang akan excited dan melompat sampai ke bintang. hehee..

Sebab tu, fatim tak terkejut, kalau ada yang sanggup mengeluarkan wang bagi memastikan kulit mendapat apa yang sepatutnya. Pilihan utama adalah produk yang terjamin kualitinya dan keberkesanannya. Dan ia sudah pastilah produk Shaklee. hehee..

Oklah, berbalik kepada perkongsian testimoni orang yang dah amalkan collagen powder ni, fatim yakin. Pasti lepas ni ramailah yang akan mencari-cari maklumat lanjut pasal collagen powder. Siap letak bajet lagi tu. hehee.. Kalau yang nak mencuba collagen powder dan dah sedia nak buat pesanan tu, boleh KLIK SINI.

Sepintas lalu mengenai khasiat utama Collagen Powder Shaklee

Collagen Powder

  • Kolagen bermanfaat dalam membantu menguatkan rambut dan merangsang pertumbuhan semula
  • Kuku akan menjadi lebih kuat, bintik putih akan hilang dan pangkal kuku akan mengekalkan warna yang sihat
  • Kulit akan kurang kering dan elastisiti akan bertambah baik
  • Kulit akan sembuh dengan cepat dan membantu mengurangkan parut

Apa kata mereka yang telah menggunakan Collagen Powder Shaklee ..

 

1. Mereka menggunakan Collagen Powder Shaklee + Nutriwhite Soothing Radiance Shaklee = Masker Simple & Easy.. (^_^)… Hasilnya ….

Semalam selepas terawih kami buat masker kolagen beramai2.. Kami beramai2 buat masket kolagen. Menggunakan NutriWhite soothing radiance bersama serbuk kolagen Shaklee. Kami sapukan ke seluruh muka termasuk kelopak mata. Dalam 5 minit terasa kelopak mata kami tegang dek kesan tarik kolagen masker. 

Selepas setengah jam kami basuh dan memang terasa kulit muka jadi tegangdan pori2 lebih tertutup rapat.

Sape yang malas nak makan2 supplement, jom guna buat masker.

 

2. Collagen Powder Shaklee melembutkan tapak tangan yang kering …

Salam sahabat2 semua, Arini nak share satu berita gembira. Sebelum ni saya tak pernah share testimoni sendiri kat sini. Sebab hepi sangat so lbh baik share sini kan.

Memandangkan kolagen adalah produk baru, so saya dgn bangganya rasa nak cuba. Saya amik collagen satu sachet setiap malam sebelum tido. Lepas seminggu amik. AMAZING sangat sebab tanpa saya sedar telapak tangan saya yang dulunya kering, bila sentuh sendiri pun boleh rasa kering walau pakai losyen.

Semalam baru perasan bila usap2 tangan, eh pelik nape rasa lembab lak ni? Moist je rasanya walau pagi tu lupa nak pakai losyen. Haa baru teringat pasal kolagen. Memang mabelesla, sapa yg nak cuba mmg tak rugi. Hasben pun akui bila pegang tanganku auwww. hahahhaa.. Sapa nak cuba Boleh dapatkan info lanjut dgn distributor masing2 ye.

3. Menggunakan Collagen Powder Shaklee, kulit jadi lebih lembut, kesan jerawat semakin pudar & sakit sendi semakin berkurangan …pecah tapak kaki pun dah hilang … (^_^)

Woww semakin TERGODA dan TERUJA nak try Shaklee Collagen Powder..!

TESTIMONI ..

“ade pengguna guna 3 hari kolagen ni.. memang sangat2 best katanya! kulit makin lembut, kesan jerawat makin pudar, sakit badan dah takde, bangun pagi badan bertenaga je, membuang ok je, gastrik dah tak timbul, puasa ok je walau hanya minum ESP dan kurma, pecah2 kat tapak kaki pon dah hilang… ni baru guna kolagen selama 3 hari :3 sachetttt..mmg marvellous!! sgt2 berbaloi!!

Pssst.. ada IBU MENYUSU yang dah cuba.., n alhamdulillah tak mengganggu penyususan, malah baby lagi suka hisap susu tu.. sedap

Tunggu apa lagi? Cepat mencuba cepat mendapat hasil. Betul kan.. 🙂

 


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com (FB Page)

VivixShaklee.ByFatimah (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 79.50 (SM) / RM90.10 (SS). BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 43 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge