Hilangkan Sakit Gout Dengan Cara Semulajadi

By | January 16, 2016

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua,

Sudah lama rasanya ingin berkongsi banyak kebaikan supplemen shaklee ni.. tetapi, disebabkan banyak sangat komitmen .. (konon-konon mengalahkan menteri nak berkempen..hahahaa)…

baru hari ini, dapatlah share sedikit testimoni kebaikan suplemen shaklee ni.. Sebab apa fatim cakap sikit? sebab testimoni dari pengguna suplemen shaklee ni, terlalu banyakkk.. semuanya memuji kebaikan serta faedah yang mereka dapat selepas consume suplemen ni..

Pilih punya pilih, ingat nak share lah pasal testimoni gout… sebab fatim tahu, ramai rakyat malaysia yang sukakan makanan laut.. yelah kan, malaysia ni, nak tangkap ikan senang..nak tangkap ketam pun senang.. nak tangkap segala jenis makanan laut, memang sangat senanglah, pendek cerita..

Disebabkan terlalu mudah nak tangkap, jadi, fatim dan anda pun, sangat mudah untuk mencari dan makan makanan laut.. betul tak? hehee.. maaflah yer, jika anda seorang vegetarian.. tp, yang bukan vegetarian tu, fatim pasti anda memang gemarkan makanan laut…hehee.. Biarpun, ada yang ada alahan, tapi, disebabkan minat punya pasal, terus siap sedia ubat alahan di dalam bekal..hehee..

Penyakit gout pun dah jadi mcm penyakit biasa di Malaysia..heehee..

Testimoni Sakit Gout Dengan Shaklee

sakit gout & vitamin

 

” Condition gout mama mmg terukk…….Everytym tersalah makan or terlalu lame berdiri.. her kaki will bengkak merah and she cant even make a step sebab rase macam ade jarum cucuk2 kaki die… It is so painful that sometyms she just cant stand it and cry…

So everytime die kena gout die baring je la kat atas katil and abah will give her pain killers to ease the pain and she get an injection from the clinic. And the Doctors said injection is not good for her body because of the side effects..( I tak sure about it nanti i post semula k!)..

Anak mane yang tak sedih kan?!!!! So looking at the positive effects on me after taking SHAKLEEsupplements.. So I try the pack suggested for GOUT by SHAKLEE;

My mum starts consuming it.. And the very next day NO JOKE… die cakap sengal2 dah kurang tapi sakit2 masih ada..

Alhamdulilah with GOD’s will…AFTER 1 WEEK… she is getting better, kaki mmg still bengkak tapi she dah boleh jalan without complaining sakit…. sape2 yang pernah jumpa my mum dulu jalan hinjut2 and very2 slow..AFTER 2 weeks… ramai la puji dia ” Puan Saidah sekarang nampak sihat la muka pun tambah berseri”.

Apa lagi berbunga2 la hati my mum tuh!! Sedih jugak i dengar sebab selama nie saya tahu my mum sakit tapi tak buat ape2.. Sekarang saya bersyukur saya belikan SHAKLEE pack for her.. Dulu kalo she tengok TV, die takleh bersimpuh or seangkatan dengannye and the good news..

“SHE CAN BEND HER KNEES only after TWO WEEKS!!!”. Tapi kalo korang nak tahu hah ade BONUS TAMBAHANdalam mengambil suplemen di atas..Mulanya I tak perasan then selepas seminggu mama cakap tak cungap2 she can talk calmly and herBREATHdah tak berbau….


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com (FB Page)

VivixShaklee.ByFatimah (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 79.50 (SM) / RM90.10 (SS). BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge