keistimewaan bisnes shaklee

SHAKLEE merupakan sebuah syarikat pemakanan kesihatan semulajadi TERULUNG & NO.1 di Amerika Syarikat, selama lebih 50 tahun!.

 

Layan dulu video best ni.. 🙂

 SAYA faham kalau nak mulakan apa-apa jenis perniagaan, perkara pertama yang terlintas di dalam fikiran kita adalah perlunya MODAL yang besar & STOK yang banyak. Namun, hal itu tidak berlaku di SHAKLEE.

Okay, macam ni, tidak susah mana pun untuk join Shaklee, kita hanya mengeluarkan MODAL SERENDAH RM79.50 (Semenanjung) & RM90.10 (Sabah/Sarawak) SAHAJA tidak lebih dari itu dan kita akan diberikan BUSINESS KIT untuk kita mempelajari/mendalami tentang produk. Modal ini adalah bertujuan untuk pendaftaran sebagai ahli atau pengedar Sah Shaklee. 

LATIHAN & BIMBINGAN EKSKLUSIF akan diberikan melalui group support yang efisien dan berpengalaman. Jadi tidak perlu bimbang kerana kita akan bantu membantu sesama kita. Jika anda mendaftar bersama Group A2M kami, anda akan di masukkan ke dalam group exclusive untuk ahli di dalam FB.

PERLUKAH CARI ORANG?
YA! dah tu takkan kita tak nak berkongsi kebaikan produk SHAKLEE selain daripada MANUSIA. Betulkan? Ya.. orang memang PERLU kita cari / temui, ini kerana kita mahu berkongsi kebaikan produk SHAKLEE dengan mereka. Nah, bila kebaikan produk ini sampai ke pengetahuan mereka melalui pengalaman kita/kawan2/ahli keluarga yang telah menggunakan produk ini, tidak mustahil orang akan cari kita.

ADAT bekerjalah kan, pastinya kita akan menantikan GANJARAN/IMBUHAN/GAJI setelah kita membanting tulang. RAJIN kita berusaha, maka besar & banyaklah GANJARAN/IMBUHAN yang TIDAK TERHAD akan kita terima. Di SHAKLEE hasil usaha kita akan dibayar dalam pelbagai bentuk ganjaran, antaranya BONUS, TUNAI (Cash), KERETA (Car), CONVENTION (dalam & luar negeri) dan banyak lagi.

 


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI
PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com | Amalan Sihat (FB Page)

Amalan.Sihat (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 75 . BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 60 times, 1 visits today)
Keistimewaan Bisnes MLM Shaklee Yang Mungkin Anda Tidak Tahu
Tagged on:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Click To Folllow My Blog

Get the latest posts delivered to your mailbox: