Peluang Menunaikan Umrah Bertaraf Lima Bintang Secara Percuma

By | September 30, 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua..

Saya yakin, ramai leader Shaklee yang rasa excited selepas menghadiri taklimat ringkas dari Shaklee, tentang penajaan mereka untuk menunaikan umrah bersama Shaklee, december ni. Bukan setakat menunaikan umrah biasa je, yer tetapi, di taja penuh oleh Shaklee dan mendapat layanan dari bermulanya naik kapal terbang kelas pertama sehinggalah pulang semula ke Malaysia.

Di samping diberi peluang menunaikan umrah, leader yang layak ni akan di bawa melancong ke Abu Dhabi.

Yang menariknya, tajaan lima bintang oleh Shaklee ni, bukan hanya untuk leader je tau, tapi, kalau leader tu nak bagi mak ayah diaorang pergi pun boleh. Kalau yang dapat tiket banyak dari Shaklee, macam dapat 6 keping tiket ke, bolehlah bawa suami serta ibu bapa mertua sekali. Kalau nak bawa anak pun boleh, asalkan dah umur 4 tahun ke atas, kalau tak silap. 🙂

Semuanya bertaraf lima bintang. Best kan?

Mesti ada yang tertanya-tanya, kenapa mereka ni boleh mendapat layanan begitu hebat sekali. Betul kan?

Sebenarnya, untuk pengetahuan pembaca blog fatim semua, tawaran untuk menunaikan umrah ni, adalah khas untuk mereka yang bergelar leader dan muslim sahaja. Bagi yang non-muslim, mereka akan di beri peluang untuk melancong ke beberapa negara yang popular. Kalau tak silap, tahun ni Shaklee menaja mereka untuk melancong ke Itali. Semuanya layanan bertaraf lima bintang juga.

Mudah ke nak dapat tawaran macam ni?

Bagi yang betul-betul nak berjaya dalam bisnes Shaklee, semua ini adalah tidak mustahil. Hatta anda, baru sahaja mendaftar sebagai pengedar Shaklee, dan sudah menanam keinginan untuk bersungguh-sungguh dalam melakukan bisnes Shaklee, tidak mustahil anda akan mendapat peluang untuk menunaikan umrah bagi sesi 2015/2016.

Tawaran untuk menunaikan umrah atau melancong ini adalah antara salah satu C yang Shaklee tawarkan untuk mereka yang layak. Jumlah C yang Shaklee tawarkan terdapat tiga jenis C.

  • Car : Di mana, pemberian cash untuk bonus kereta akan diberikan jika layak. Duit cash ni boleh je anda guna bayar bulanan kereta yang sedia ada ataupun nak beli kereta baru, sebab Car Bonus ni shaklee akan bagi secara bulanan, bila layak.
  • Cash : Bonus tambahan akan diberikan kepada mereka sebagai penghargaan ke atas kepimpinan mereka di dalam group masing-masing.
  • Convention : C inilah yang menawarkan percutian ke luar negara atau menunaikan umrah dan di taja penuh oleh Shaklee. Layanan yang diberikan memang bertaraf lima bintang. Bahkan, wang saku untuk di belanjakan semasa bercuti, turut di berikan.

Best kan? 

Bagi anda yang teringin nak merebut peluang untuk melancong bersama Shaklee, jadi jangan tunggu lagi. Daftar lah sebagai pengedar Shaklee hari ini dan mulakan perjalanan bisnes Shaklee anda bersama kami. 🙂

Sebelum menutup artikel ini, saya nak kongsikan bersama anda, tentang perancangan hebat untuk mereka yang bakal menunaikan umrah hujung tahun ni. Mesti excited kan? hehe..

Jangan biarkan masalah kewangan menjadi penghalang untuk anda membawa ahli keluarga menunaikan umrah dan melancong ke luar negara, sedangkan peluang sudah terbuka luas di hadapan mata anda.

Mungkin sahaja anda, boleh membawa ahli keluarga anda melancong ke mana-mana destinasi luar negara, bila mempunyai kewangan yang stabil seperti mereka ini. Ambillah masa untuk bercuti bersama anak-anak, walaupun cuma 3-4 hari. Yang penting, hadiahkan diri anda dan keluarga anda, dengan hadiah yang anda selama ini impikan. 🙂

 


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI
PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com (FB Page)

VivixShaklee.ByFatimah (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 79.50 (SM) / RM90.10 (SS). BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 68 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge