Kelebihan Mendaftar Dan Menjadi Ahli

By | September 27, 2015

Assalamualaikum..

Sejak beberapa minggu ni, semakin ramai pulak yang menghubungi fatim bertanyakan,

  • cara nak daftar sebagai ahli Shaklee dan
  • faedah bila mendaftar sebagai ahli Shaklee.

Mungkin kerana penangan hebat YES PROGRAM kot. YES PROGRAM ni sangat sesuai untuk para siswazah yang masih lagi mencari-cari peluang pekerjaan.

Fatim percaya, apabila anda sudah jatuh cinta dengan Shaklee, secara automatik anda teringin untuk berkongsi dengan ahli keluarga, kawan-kawan dan sanak saudara.

Keistimewaan Shaklee yang jarang anda dengar adalah, Shaklee akan bayar BONUS sebagai pengguna dan juga sebagai tukang promosi. Best kan? 🙂

 

banner-blog-shaklee-1-e1345816991865

 

Beberapa faedah menjadi ahli shaklee yang ingin fatim kongsikan bersama pembaca setia fatimahtony.com. 🙂

1. Bagaimana saya ingin menjadi ahli/pengedar Shaklee yang berdaftar?

Anda boleh mendaftar dengan dua cara, iaitu:

  • Membayar yuran pendaftaran sebagai ahli Shaklee sejumlah RM79.50 (Semenanjung Malaysia) atau RM90.10 (Sabah/Sarawak).
  • ATAU membeli barangan Shaklee melebih 200 UV iaitu lebih kurang *RM700.00 (Semenanjung Malaysia) atau *RM900.00 (Sabah/Sarawak).

*Harga RM700.00 atau RM900.00 adalah sekadar anggaran. Ia mungkin kurang atau lebih dari jumlah anggaran.

Untuk tahu berapa uv untuk setiap produk yang anda beli, boleh rujuk pada SENARAI HARGA PRODUK.

kira uv

 

2. Adakah Shaklee memerlukan modal yang besar?

Seperti yang telah dinyatakan pada no. 1, memadailah mendaftar ahli shaklee RM79.50 (Semenanjung Malaysia) atau RM90.10 (Sabah/Sarawak).

Tak perlu ribuan ringgit kerana stok dan penghantaran akan diuruskan seratus peratus oleh Pihak Shaklee Malaysia.

3. Apa yang perlu dibuat sekiranya saya ingin daftar sendiri di cawangan / branch Shaklee berdekatan?

Caranya cukup mudah. Anda perlukan penaja iaitu seorang ahli yang telah berdaftar dengan Shaklee. Dalam hal ini anda hanya perlu guna ID fatim iaitu 887938 (Fatimah Bt Tony). Minta borang daftar di kaunter dan isikan particular anda dan masukkan ID fatim 887938 (Fatimah Bt Tony) dan tahniah anda telah pun menjadi ahli berdaftar Shaklee dan LAYAK SEPENUHNYA untuk di bimbing oleh fatim. Banyak rahsia bisnes fatim nak kongsikan dengan anda. Eksklusif untuk ahli-ahli di bawah fatim sahaja. 🙂

Klik untuk mengetahui CAWANGAN/BRANCH SHAKLEE di Malaysia.

 

4. Apa kelebihan daftar dan jadi ahli Shaklee?

 

Selepas mendaftar sebagai ahli Shaklee, anda akan mendapat penjimatan sehingga 20% diskaun. Setiap pembelian yang anda buat, anda akan diberikan points dan ditukarkan kepada bonus wang tunai pada setiap bulan. Minima pembelian sebanyak 150 uv akan melayakkan anda mendapat bonus wang tunai.

 

Bila dah mendaftar sebagai ahli, anda akan menerima member kit. Senarai harga untuk setiap produk, ada di dalam member kit. Boleh rujuk harga ahli di dalam member kit. Cukup 150 UV, automatik layak untuk mendapat Bonus dari Shaklee.

5. Saya tak tahu apa-apa, ada KELAS BIMBINGAN tak?

Ada!

Majoriti ahli di bawah kumpulan fatim adalah ibu-ibu (surirumah atau ibu berkerjaya), jadi memang tak dapat nak hadir kelas selalu. Kelas bimbingan kami adalah fleksibel. Semuanya ada di hujung jari. Hanya melalui alam maya. Tak perlu meeting kat luar rumah sampai lewat malam.

Kelas bimbingan secara offline turut di adakan, dan ia adalah tidak wajib untuk menghadiri. Lokasi untuk kelas bimbingan secara offline adalah bergantung kepada permintaan.

Kebanyakkan ahli di bawah kumpulan fatim, bermula dari ZERO, iaitu tidak tahu apa-apa. Sebagai PENAJA ANDA, yang boleh di ibaratkan sebagai mak, coach, cikgu anda. Penaja anda akan bertanggungjawab sehingga anak-anak berjaya.

6. Kenapa perlu join group Fatim?

Kami latih anda sampai pandai dan expert. Tak percaya? Tengok ni.

“Group kami adalah satu-satunya group Shaklee yang ada bapa-bapa penyayang yang memang 110% menyokong isteri untuk berjaya. Mereka expert tentang ilmu blogging dan ajar kami”.

 

 

Fatim tak paksa sesiapa yang mendaftar di bawah fatim untuk membuat bisnes Shaklee. Sebab ramai juga ahli di bawah fatim, mendaftar sebagai ahli shaklee untuk membeli kegunaan diri sendiri.

Even fatim dulu pun macam tu jugak. Mendaftar sebagai ahli adalah untuk mendapatkan penjimatan bagi membuat pembelian produk Shaklee. 🙂

Alhamdulillah, kini fatim dah berhenti kerja dari jawatan pengurus dan sekarang fatim telah bergelar Work At Home Mom. Sambil membuat bisnes online Shaklee, fatim juga boleh menjaga sendiri dua orang anak yang kian membesar.

Majoriti ahli dalam kumpulan fatim adalah ibu-ibu dan ramai yang sudah berhenti kerja, kerana income sambilan Shaklee melebihi gaji bulanan (2 hingga 6 angka) setiap bulan, di samping mendapat pelbagai faedah lain dari Shaklee.

Kami hanya berkongsi dan berkongsi tentang kebaikan produk Shaklee dan gunakan sepenuhnya kuasa internet dan semuanya adalah secara ONLINE (sudah tentu ada bimbingan).

Apa tunggu lagi, fatim boleh uruskan pendaftaran anda. Anda cuma perlu isikan borang daftar ahli di bawah.

Daftar KEAHLIAN anda di SINI. 🙂

Antara gambar-gambar kelas offline yang dilakukan oleh kumpulan fatim. 

Boleh hadir ke kelas offline sambil bawa anak-anak. 🙂

 


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI
PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com (FB Page)

VivixShaklee.ByFatimah (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 79.50 (SM) / RM90.10 (SS). BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 108 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge