Assalamualaikum.. 🙂

kepentingan vita-e complex

 

Ramai yang menganggap vitamin E cuma bagus untuk kecantikan kulit. Tapi sebenarnya, vitamin E ni banyak kegunaannya, terutamanya untuk lelaki. Ini kerana vitamin E Shaklee turut dilengkapi dengan selenium yang merupakan mineral penting dalam air mani lelaki.

Bukan itu sahaja, vitamin E juga di kenali sebagai vitamin cinta. Nak tahu kenapa, jom baca info di bawah.. 🙂

Kebanyakan lelaki yang mengambil Vitamin E sekurang-kurangnya seminggu sekali akan mempunyai lebih tenaga dalam menikmati hubungan suami isteri berbanding yang tidak mengambilnya.

Manakala wanita pula yang mengambil sekurang-kurangnya selama tiga bulan, akan membantu meningkatkan “sexual desires” dan menikmati hubungan asmara dengan lebih baik.

vitamin untuk angkat berahi isteri

Bagi isteri yang mengalami masalah dingin untuk berasmara bersama suami, sangat di galakkan untuk mengambil vitamin E dan alfalfa complex. Kedua-dua vitamin ini, sangat sesuai diambil apabila isteri mengalami trauma untuk berasmara bersama suami selepas bersalin. Pengambilannya sangat membantu meningkatkan rasa berahi untuk melakukan hubungan intim bersama suami.

Antioksidan yang seimbang dalam VITAMIN E bertindak menghalang penghasilan radikal bebas akibat tekanan. Nitrik oksida membantu pelancaran darah di alat sulit lelaki dan membantu ereksi yang lebih baik. Maka VITAMIN-E memang terbukti membantu lelaki terutama yang mengalami tekanan akibat kerja atau masalah kesihatan.

Pengambilan VITAMIN-E berdosage tinggi iaitu 600-800 IU setiap hari membantu badan wanita menghasilkan estrol dan progesterone untuk mengimbangi lebihan estrogen dalam badan. Kondisi di mana “estrogen berlebihan” akan menyebabkan symptom PMS, seperti risau, kembung perut, sakit kepala, sengugut dan “mood swings”, yang sememangnya akan menganggu keadaan diri seorang wanita.

Apa lagi khasiat Vitamin E?

Jika anda konsisten dengan Vitamin E yang berkualiti, anda akan lihat kedutan pada bawah mata atau tepi mata beransur hilang. Selain bagus untuk kulit, ia membantu kawal kolestrol , merendahkan triglycerides, bagus untuk saraf, mengecilkan pori-pori pada wajah, jika diambil suami isteri mengeratkan keintiman, bantu atasi kulit kering, berkudis, dan banyak lagi sebenarnya.. dan tahukah anda ia dapat mencerahkan warna kawasan sekitar aerola. Kebiasaannya, isteri yang pernah mengandung, cenderung untuk mempunyai sekitar aerola gelap.

 


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI
PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com | Amalan Sihat (FB Page)

Amalan.Sihat (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 75 . BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 321 times, 1 visits today)
Tingkatkan Libido Suami & Ereksi Yang Lebih Lama Dengan Cara Semulajadi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Click To Folllow My Blog

Get the latest posts delivered to your mailbox: