Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.. 🙂

Mencari pekerjaan semasa Malaysia sedang mengalami masalah kegawatan ekonomi seperti hari ini, pasti agak sukar. Lebih-lebih lagi, bila graduan yang baru keluar dari Universiti atau Kolej, mempunyai pengalaman bekerja yang masih kosong.

Dengan keluarnya graduan setiap tahun, yang jumlah beribu-ribu, melebihi jumlah jawatan kosong yang boleh di pohon, tidak hairanlah kalau ramai yang bergelar graduan masih bergelar pengganggur. Adakah anda termasuk dalam kumpulan pengganggur ini?

Jika Ya, fatim ada satu tawaran yang sangat istimewa untuk anda. Untuk mengetahui lebih lanjut, anda perlu membaca sehingga habis, kerana mungkin sahaja anda termasuk antara mereka yang mampu menjana pendapatan secara online sehingga 4 angka hanya dari rumah.

peluang pekerjaan untuk graduan malaysia

 

Alhamdulillah, program khas yang baru diperkenalkan oleh Shaklee Malaysia ini terbuka untuk belia-belia di Malaysia. Namun, program ini mempunyai tempoh masa terhad sahaja. Program Khas ini adalah Young Entrepreneur System (YES).

Fatim mengerti impian anda, kerana suatu masa dahulu, fatim juga pernah berada di usia anda. Selepas tamat pengajian dari Universiti Malaysia Sarawak, fatim begitu semangat mengisi jawatan kosong yang di tawarkan pada ketika itu. Dengan semangat yang berkobar-kobar, fatim berharap fatim akan di panggil untuk temuduga bagi mana-mana jawatan kosong yang dah fatim pohon.

Pada ketika itu, pelbagai impian yang timbul. Nak beli kereta sendiri. Nak settle hutang PTPTN secepat mungkin. Nak bawa ibu bapa menunaikan umrah dan haji. Nak bagi elaun bulanan kepada ibu bapa. Nak ada simpanan dalam bank dan banyak lagi.

Adakah anda juga mempunyai impian yang sama? Itulah impian fatim dari dulu sehingga  kini. Namun, kita kena sedar impian tidaklah seindah realiti. Untuk mendapat apa yang kita impikan, bukanlah mudah.

Ramai juga yang mengganggur, tanpa membuat apa-apa. PTPTN pun dah mula menghantar surat cinta, dalam memastikan bahawa peminjam tidak lupa untuk membayar hutang. Jadi, daripada hanya duduk sahaja, apa kata anda gunakan waktu terluang itu untuk sesuatu yang bermanfaat untuk diri sendiri dan untuk keluarga tercinta.

Apakah YES Program?

YES adalah satu program khas selama 13 bulan untuk membina empayar perniagaan Shaklee anda sendiri. Ia adalah peluang yang di beri oleh Shaklee kepada generasi muda untuk menceburi bidang perniagaan kesihatan.

Tempoh Masa Pendaftaran

May 2015 – Oktober 2015

5 Insentif Khas Yang Di Tawarkan

1. Shaklee menawarkan insentif khas kepada anda yang mendaftar keahlian di bawah skim YES iaitu:Percuma 1 botol Vita-Lea Iron Formula (multivitamin semulajadi tertua dan terbaik di dunia). Ia diberikan secara Percuma sempena menyambut Ulang Tahun kelahiran Vita-Lea ke-100 tahun.
Yes Program insentif 1
2. Bonus bulanan berganda 100% untuk tajaan minima 6 orang pada bulan yang sama dengan pembelian minima RM400 di dalam bulan yang sama. Contoh, jika bulan tersebut anda mendapat bonus tajaan RM700, Shaklee akan gandakan bonus tajaan menjadi RM1400.
yes program insentif 2
3. Bonus kenaikan pangkat dalam Shaklee
yes program insentif 3
4. Pendapatan tunai bulanan EXTRA 10-50% setiap bulan selama 13 bulan, jika layak. Sebagai contoh, bonus anda pada bulan ini adalah RM1400. Shaklee akan gandakan bonus anda menjadi RM1400 + 50% extra, menjadi RM2100.
yes program insentif 4

4 Set YES PACK (INSENTIVE #5)

5. Layak membeli 4 Set Khas Produk Shaklee. Paling laris dengan potongan harga EXTRA 5% dari harga asal.
prenatal set shaklee
postnatal set shaklee
healthy slimming shaklee
healthy young shaklee

Hadiah Hebat!

Jika anda berjaya mencapai rank Master Coordinator di antara tempoh 13 bulan tersebut, Shaklee akan memberi anda tambahan RM10,000 secara TUNAI berserta trofi untuk anda simpan dan jadikan kenangan terindah di atas usaha yang anda lakukan.

** Hadiah ini tidak termasuk bonus tambahan 50% setiap bulan.

Ahli-ahli di bawah program usahawan YES ini berpeluang mendapat pendapatan sekurang-kurangnya RM2000 sebulan. Namun, di ingatkan, skim ini bukan Skim Cepat Kaya. Ia masih bergantung kepada usaha yang anda lakukan untuk meningkatkan jualan. No easy money, bak kata orang tua. 🙂

Pada 6-7 June 2015 yang lalu, telah berlangsung National Conference Shaklee 2014/2015 bertempat di MIECC, Seri Kembangan Selangor. Ia merupakan Majlis terbesar Shaklee, khas untuk para pengedar yang layak.

Mungkin anda juga akan berada di sana pada tahun hadapan dan di raikan di atas pentas yang gah dan gilang gemilang itu. Saksikan sendiri di dalam video di bawah, suasana di sekitar berlangsungnya Majlis Shaklee ini.

 

National Conference Shaklee 2014/2015 dari group Ireach

Jika anda berimpian setinggi langit, manfaatkan masa lapang yang ada, untuk anda mengorak langkah bagi mencapai impian anda.

Fatim ingin anda fikirkan soalan ini.

Kehidupan bagaimana yang aku impikan selama ini?

  • Adakah kehidupan yang bebas kewangan
  • Adakah kehidupan dengan masa yang terikat dengan rutin kerja?
  • Adakah kehidupan yang bebas masa?
  • Adakah kehidupan yang bebas untuk membuat pilihan?
  • Adakah kehidupan yang tersepit tanpa rasa ada pilihan untuk di buat?

Jika kita boleh mendapat kehidupan, bebas kewangan, bebas masa dan mempunyai kebebasan untuk membuat pilihan, mengapa kita harus pilih salah satu? Sebaiknya, pilih kesemuanya. Benar kan?

Pilihan di tangan anda.

Buat pilihan yang bijak hari ini, untuk kehidupan yang selesa di masa depan.

Retire Rich, Retire Young.

Fatim sedia membantu anda menjana pendapatan online hanya dari rumah, tidak kira di mana pun anda berada.

Slide6

BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI
PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com | Amalan Sihat (FB Page)

Amalan.Sihat (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 75 . BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA”

(Visited 77 times, 1 visits today)
Program Khas Jana Pendapatan Untuk Para Siswazah

2 thoughts on “Program Khas Jana Pendapatan Untuk Para Siswazah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Click To Folllow My Blog

Get the latest posts delivered to your mailbox: