Perkongsian Berita Gembira Dari Mereka Yang Berjaya Hamil

By | September 2, 2015

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.. ūüôā

Sudah pasti anda semakin jenuh, jika orang yang anda temui, tidak kira sanak saudara atau pun sahabat handai, kerap bertanya,

“Dah ada anak ke?”

” Berapa orang dah anak awak?”

“Kenapa tak cuba cara tu, cara ni, untuk dapatkan anak?”

“Anak tu penting, boleh tolong jaga kita masa dah tua esok”

Hehehee.. itu cuma soalan-soalan yang terlalu biasa, sehingga kadang-kadang anda boleh menjangka apa yang mereka akan tanyakan pada anda..

Jangan mudah mengalah. Selagi doktor mengesahkan anda subur dan pasangan anda subur, sudah pasti tiada masalah untuk anda hamil. Ia cuma mungkin lambat disebabkan oleh beberapa faktor seperti masalah kesihatan, berat badan, kekerapan ‘bersama’ dan banyak lagi.

Jadi, fatim nak kongsikan bersama anda, berita gembira daripada beberapa orang customer Shaklee, walaupun pada pemulaan ada sedikit masalah, namun atas usaha yang gigih, dan tidak mudah putus asa, alhamdulillah, selepas beberapa bulan mengamalkan suplemen Shaklee, dengan izin Allah, akhirnya mereka mengandung. Seronok sangat, sebab dapat membantu pasangan-pasangan untuk mendapat anak.

testimoni

Testimoni Set Kesuburan Shaklee

 

 

 

Nak tahu supplemen Shaklee apa yang mereka ni ambil?

set kesuburan premium

Pemilihan vitamin ini adalah bergantung kepada keperluan setiap pasangan. Tidak wajib untuk mengambil semua, melainkan setiap pasangan merancang untuk mendapatkan kesihatan tubuh yang optimum sebelum hamil. Dapatkan nasihat dari pengedar, jika anda tidak tahu vitamin yang mana sesuai untuk masalah kesuburan anda. Untuk hubungi fatim, boleh sms atau whatsapp di 011-3201 4534.

OrderNowButton-1

klik untuk membuat pesanan secara online set kesuburan Shaklee

1) Zinc Complex 

  • Zinc memberi kesan terhadap berbagai hormon termasuklah hormone sex, hormone thyroid, kemandulan bagi lelaki dan perempuan, prostate, thyroid yang tidak aktif .
  • Kekurangan zinc juga dikatakan antara sebab kemandulan ‚Äď Istilah yang di gunakan adalah ‚ÄúBelow the level of technical sterility‚ÄĚ bermaksud di bawah paras kesuburan.
  • Ia mempengaruhi bilangan sperm (sperm count) dan pergerakannya (sperm motility). So, zinc ni mmg penting untuk kesuburan.

2) Vitalea Iron Formula 

  • untuk memastikan keperluan 12 vitamin dan 7 galian dipenuhi.
  • Rata-rata pengambilan makanan seharian kita tidak dapat memenuhi keperluan ini atas banyak sebab dan kekangan.
  • Dan uniknya Vitalea @ multivitamin shaklee kerana ianya mengandungi iron formula yang sangat penting bagi tubuh.

3) B Complex 

  • paling penting untuk elak kemurungan (anti-stress) & menstabilkan hormon.
  • Uniknya vitamin b shaklee kerana ianya turut mengandungi Folic acid dan Biotin yang sangat penting untuk pembentukan darah dan kestabilan hormon.

4) Vita E 

  • membantu meningkatkan hormon seks baik lelaki mahupun wanita..
  • Uniknya vitamin E shaklee kerana turut mengandungi selenium manakala vitamin E kebanyakkan di pasaran adalah dijual berasingan dengan selenium.
  • Ia juga sangat bagus untuk jantung tetapi waktu yang sama ia boleh meningkatkan pengeluaran hormon seks testosteron.

5) GLA Complex 

6) Alfalfa Complex

  • membantu mengatasi rasa ‚Äúsakit ketika bersama‚ÄĚ
  • membantu atasi masalah keputihan, haid yang tidak teratur, senggugut dan
  • membantu dalam hubungan suami isteri (bertindak seperti kacip fatimah).

7) ESP

  • Protein sangat penting dalam membantu pertumbesaran sel-sel yang sihat & ia adalah sangat penting untuk janin

Namun harus diingat, soal rezeki ini semuanya dari Allah. Kita sebagai manusia harus berusaha, berdoa dan bertawakal kepadaNya. InshaAllah..


BERMINAT DENGAN PRODUK SHAKLEE? Untuk mengetahui harga produk shaklee, BOLEH KLIK DI SINI PENGEDAR SAH SHAKLEE MALAYSIA (SHAKLEE ID 887938)

011-3201 4534 (Sms/WhatsApp)

FatimahBtTony@gmail.com

Kedai Vitamin FatimahTony.Com (FB Page)

VivixShaklee.ByFatimah (IG)

ATAU UNTUK BACA LEBIH LANJUT TENTANG KEAHLIAN: KLIK DI SINI

BOLEH TERUS DAFTAR AHLI MENGIKUT LANGKAH-LANGKAH DI SINI. 

ASK ME HOW OR SIGN UP HERE. (then click join now)

 

“INGIN MENJANA PENDAPATAN 3-4-5-6 ANGKA SEBULAN? BERDAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DAN MENIKMATI FAEDAH-FAEDAH LAIN..

MODAL SERENDAH RM 79.50 (SM) / RM90.10 (SS). BACA SINI UNTUK KETAHUI BAGAIMANA DAPAT  --> FREE MEMBERSHIP

PENGEDAR SELURUH NEGARA DIALU-ALUKAN UNTUK BERSAMA DALAM GROUP EKSKLUSIF KAMI & ANDA AKAN DI BANTU SEHINGGA BERJAYA‚ÄĚ

(Visited 258 times, 1 visits today)

One thought on “Perkongsian Berita Gembira Dari Mereka Yang Berjaya Hamil

  1. Pingback: Atasi Masalah Period Tidak Teratur Untuk Tingkatkan Peluang Mengandung | Diari Fatimah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge