Cikgu Ini Berkongsi Rahsia Bagaimana Beliau Hilangkan Masalah Parut Jerawat Berlubang

By | August 21, 2017

    Assalamualaikum… nama saya Nor Zaritaa bt Mat Saleh , berusia 31 tahun dan mempunyai 2 cahaya mata. Semasa mengandungkan anak ke dua, suami menegur kulit saya banyak bintik-bintik hitam (jeragat) dan mengesyorkan saya menggunakan produk kecantikan untuk memutihkan dan menghilangkan jeragat.. Oh tidakkk!!! Saya betul-betul sentap kerana suamisaya bukan lah jenis yang suka… Read More »

Nenek Ini Berkongsi Bagaimana Vivix Bantu Beliau Kekal Sihat Dan Bertenaga Di Usia 73

By | August 21, 2017

  Assalamualaikum w.b.t. Saya Sabariah binti Abdul Rahman, baru berusia 73 tahun dan mempunyai 4 orang anak (4 lagi telah tiada akibat keguguran ) serta 10 orang cucu. . Sejak remaja, saya sangat mementingkan aspek kesihatan dan apabila memasuki alam pekerjaan saya sangat berdisiplin dalam pengambilan suplemen dari pelbagai jenama. Alhamdulillah, sehingga kini saya tiada… Read More »

SILAU MATA MENURUN SETELAH AMALKAN VIVIX

By | August 20, 2017

Silau mata Jiha tinggi hingga perlu contact lense khas.   . Bermula dengan masalah rabun, dah la power tinggi. Ditambah dengan silau pula. Selama ini memang semakin menaik ataupun tak turun-turun silau mata Jiha ni. . Mata pun sangat sensitif. Ada masa yang tiba-tiba sahaja sebelah mata keluar air, kelam, tak nampak. Paling cemas kalau… Read More »

VIVIX SUPPLEMEN TERBAIK UNTUK IBU BERPANTANG & KULIT CERAH BERSERI

By | August 19, 2017

Saya ambil Vivix sebagai alternatif untuk mengelakkan dari pengambilan lain-lain vitamin sebab saya ni jenis payah nak konsisten kalau nak kena telan banyak-banyak terutamanya bila nak kena telan kapsul atau pun tablet..   Amazing experience bila saya ambil Vivix semasa dalam tempoh berpantangkan baby ketiga saya Qaisarah.. Saya tak ambil apa-apa ubat untuk sembuhkan luka… Read More »

Panduan Untuk Mengawal Rasa Tekanan Atau Stress …

By | August 14, 2017

  Apakah Stress? Satu keadaan gangguan emosi, pemikiran dan fizikal seseorang. Seringkali dalam kehidupan kita, pekerjaan dan pembelajaran adalah  dua faktor utama membawa gejala kerunsingan sehingga keadaan ketegangan atau stress. Manusia seringkali mengadu bahawa ia mengalami stress, ‘tension’ atau tegang. Peningkatan gejala stress di kalangan pelajar seringkali dikaitkan dengan faktor persekitaran semasa khususnya menjelang musim… Read More »

VITAMIN PELANGSING BADAN SHAKLEE

By | August 13, 2017

Bismillah.. Assalamualaikum semua.. Masih ramai lagi yang belum bertemu dengan produk yang sesuai untuk menurunkan berat badan? Hari ini, saya nak share satu berita gembira, daripada salah seorang customer slimming set shaklee..  Sangat awesome! Start gunakan Shaklee bermula Februari 2013 (baru lagi la). Dalam tempoh 6 bulan, beliau berjaya turunkan berat sehingga 25kg!! Jom kita… Read More »

SAKIT SENDI DAN LUTUT BERANSUR SEMBUH SELEPAS AMALKAN SUPPLEMEN SHAKLEE

By | August 10, 2017

Assalamualaikum. Saya Nor Shahizan Rahimi bt Mohd Saad a.k.a Che Yan nak berkongsi kisah perjalanan “cinta Shaklee” saya mengenali Shaklee sudah lama cuma sikap acuh tak acuh dalam pengambilan vitamin membuatkan lambat benar Shaklee “menakluki” hati saya sepenuhnya. Setelah merasai#shakleeeffect yang sebenar selepas berpantang anak ketiga maka cinta saya pada produk Shaklee “jatuh berkali-kali” hasil bimbingan… Read More »