Kami Adalah Pengedar Shaklee Terbaik Sarawak. Hubungi Kami Sekarang Untuk Mengetahui Vitamin Yang Sesuai Untuk Anda Dan Seisi Keluarga.
  • Mengapa Wanita Sukar Hamil

    newborn-baby-in-funny-hat

    Assalamualaikum dan salam sejahtera semua .. Saya pasti, isu untuk mendapat anak, terutamanya bagi pasangan yang sudah lama kahwin adalah antara punca perbalahan rumah tangga.. Seringkali, antara pasangan akan saling menyalah satu sama lain.. Padahal, bila sukar atau lambat dapat anak, bukan lah perkara asing.. Kadang-kala keegoan masing-masing yang membuatkan

    [Read More...]
  • Tips Tingkatkan Keghairahan Isteri Yang ‘Dingin’ Untuk Bersama Suami …

    *** Entry ini hanya untuk 18 tahun ke atas.. (^_-) Assalamualaikum dan salam sejahtera semua … Okay, malam ni, saya ingin berkongsi bersama anda, bagaimana hendak menjadikan anda sebagai wanita yang HOT di hadapan suami anda.. Sebab tu, saya panggil supplemen ini adalah supplemen hanya untuk Wanita menjadi HOT.. b

    [Read More...]
  • Family Wellness Set

    Assalamualaikum dan selamat pagi.. Anda apa khabar hari ini? Ahli keluarga anda? Saudara-mara anda? Bagaimana pula dengan rakan-rakan dan jiran tetangga anda? Adakah mereka semuanya sihat walafiat seperti anda? Alhamdulillah, kalau jawapan anda Ya.. Kerana, kesihatan itu sangat penting, Keluarga sihat, keluarga bahagia.. Bukan bermakna, kalau keluarga sakit, kita tak

    [Read More...]
  • Risaunya Bila Kaki Bengkak Semasa Hamil Sampai Kasut Pun Tak Muat

    Assalamualaikum dan salam sejahtera semua .. Masalah kaki bengkak atau perkataan glamernya edema semasa hamil adalah perkara normal. Tetapi, ia tidak normal jika anda tidak hamil. Yang ni, saya akan kongsikan dalam post lain yer. ­čÖé Bercerita mengenai bengkak kaki semasa hamil, tidak semua wanita hamil akan mengalaminya. Alhamdulillah, saya

    [Read More...]
  • Rahsia Memiliki Tubuh Badan Yang Langsing Terbongkar …

    kuruskan badan

    Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Baru hari ini, ada masa terluang sikit untuk selak majalah rapi, bulan ogos yang baru dibeli..hurm..banyak jugak info yang menarik ini..Dalam seronok-seronok membelek, terlihat tajuk “Sekilas …diet”.. mesti ramai yang berminat untuk mendapatkan tubuh badan yang cantik dan langsing..apatah lagi, bila seorang wanita itu sudah

    [Read More...]
  • Bagaimana Vivix Membantu Pesakit Buah Pinggang

    vivix

    Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua … Sebagaimana yang saya kongsikan dalam artikel sebelum ini, bagi mereka yang ada masalah buah pinggang, saya lebih banyak mengesyorkan Vivix. Perasan tak? hehee.. Antara sebab utama dan paling penting saya syorkan vivix, adalah kerana pesakit buah pinggang tidak boleh mengambil air terlalu banyak dalam

    [Read More...]
  • Morning Sickness Bagi Ibu Hamil Dan Cara Mengatasinya

    morning-sickness-cartoon

    Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua .. Bagi sesetengah ibu mengandung, morning sickness atau mabuk mengandung adalah kawan baik yang datang, biasanya pada trimester pertama (3 bulan pertama). Kadang-kala ia boleh berlaku pada trimester kedua atau trimester ketiga, bergantung kepada seseorang. malahan, ada yang berlanjutan sehingga dari awal mengandung sehingga bersalin.

    [Read More...]
  • Perkongsian Ibu Yang Anaknya Ada Masalah Ekzema

    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua … Apa itu ekzema?┬á Ekzema ialah kondisi kulit yang kering dan gatal yang di sesuatu masa mengakibatkan lebih kurang 15 dan 20 peratus kanak-kanak. Ianya selalu ternampak buat pertama kali sebelum anak berusia┬ádua tahun. Berita baik ialah kebanyakan kanak-kanak yang menghidap ekzema akan beransur pulih

    [Read More...]
  • Pengalaman Berpantang Selepas Melahirkan Baby Secara C-Zer

    Assalamualaikum dan Salam sejahtera semua .. Sis Rosnani nie saya kenali sejak beliau sedang mengandungkan baby-nya. Beliau sedang mengandungkan baby-nya. Jom baca pengalaman Shaklee Sis Rosnani ini, terutamanya selepas beliau melahirkan baby seberat 4.9 Kg!!! “Apa saja tentang Shaklee saya teruja nak tahu dan cuba … apalagi baru-baru ini saya

    [Read More...]
  • Atasi Masalah Resdung Serta Cara Pengambilan Vitamin Resdung Dengan Betul

    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua .. ANDA batuk, kerap bersin, tidak bermaya dan tidak sedap badan. Hidung pula rasa berair dan tersumbat. Anda terasa yang anda demam.Apabila ubat-ubatan yang diambil tidak meredakan gejala-gejala demam biasa, bangun pagi anda mulai diiringi dengan sakit kepala dan rasa berat pada bahagian muka. Selepas

    [Read More...]
Click To Folllow My Blog

Get the latest posts delivered to your mailbox: